Olvasóink tudják, hogy a KÁVÉ A MISSZIÓNK ÉS A PASSZIÓNK, és ez most sincs másként.

Együttérzéssel figyeljük, hogy az elmúlt közel 10 év alatt felépült specialty kávés világ szinte egyik napról a másikra zárta be kapuit a közelmúltban.

Ebben a nehéz helyzetben mi is sokat gondolkodtunk figyelve az eseményeket, hogy mi lenne az az ötlet, ami erre az átmeneti időre segíthet a fogyasztóknak, a kávézóknak és a pörkölőknek.

Sajnos arra jutottunk, hogy nincs egyetlen/valódi üdvözítő megoldás, ellenben a szolidaritás oldal erősítésével talán csökkenthető a veszteség.

Ebből az aspektusból szólunk most azokhoz, akik olyan szektorban vannak, hogy továbbra is van munkájuk, bevételük, hogy ezután rendeljék házhoz a kávét megszokott kávézójukból/pörkölőjükből.

Ezen túlmenően figyeljék kedvenc helyük online csatornáit, és ha felhívást látnak BÉRLETVÁSÁRLÁSRA, amit majd az újranyitáskor lehet beváltani, akkor mérlegeljenek és döntsenek SZÍVÜK SZERINT.

Mindezeken túl MOST van itt a LEHETŐSÉG minden résztvevőnek, hogy valódi SLOW ÜZEMMÓDRA kapcsoljon, és kihasználja a helyzet adta lehetőségeket.

Itt elsősorban arra gondolok, hogy miközben készíted és fogyasztod otthon a kávéd, figyelj a belső hangodra, foglalkozz egy kicsit a lelkeddel, és találd meg mindenben a POZITÍVAT.

Mi a Kávékóstoló csapat #napiszép #napipozitív mottóval útjára indítottunk egy olaszországi úti sorozatot. Itt osztjuk meg olvasóinkkal az elmúlt 10 évünk utazásai során készített képeket/történeteket. Nekünk mindenképpen hatalmas pozitív élmény, hogy a gyönyörű olasz tájakon járunk a képek segítségével, de hisszük, hogy örömteli pillanatokat szerezhetünk mindenkinek, aki olvas bennünket.

 

Tartsatok velünk, és éljük át együtt a helyzet adta SLOW LIFE/SLOW COFFEE élményt!